Снимка: БулфотоДесислава Танева е поредният министър, който отправи критика към Емил

...
Снимка: БулфотоДесислава Танева е поредният министър, който отправи критика към Емил
Коментари Харесай

Десислава Танева: Обвиненията на Емил Димитров са абсолютно безпочвени

Снимка: Булфото

Десислава Танева е следващият министър, който насочи рецензия към Емил Димитров за изказването му пред обед в Народното събрание. Както е известно, Димитров загатна, че следва безводие за земеделието.

Обвиненията на министър Емил Димитров са безусловно безпочвени. Това сподели министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева от парламентарната естрада в отговор на екоминистър Емил Димитров, написа Novini.bg. 

По-рано през днешния ден от парламентарната естрада министърът на околната среда и водите съобщи, че следващата година ще има водна рецесия в земеделието. Екоминистърът също сподели, че има " незаконно безучастие по поправяне на земеделските язовири и незаконни действия по унищожаването на националната напоителна система ". 

" Искам да дам отговор на тези обвинявания, съждения, които бяха показани от колегата Емил Димитров в началото на вашето пленарно съвещание. Ние като колеги винаги сме имали директна връзка, само че от време на време малко затрудена. Последният ми диалог с него е от понеделник, извънредно скърбя, че би трябвало да влезем в това равнище на комуникации през пленарна зала ", сподели министърът. 

" Във връзка с правенето на Националния проект за възобновяване, МЗХГ предложи на Министерски съвет правенето на проект и бяха на първо четене признати за цялостна рехабилитация на държавната " Напоителни системи ", разяснява тя. 

" Министерство на околната среда и водите и МЗХГ имат общи тематики. Министерствата и експертите по обособените дирекции постоянно вземат участие в работни групи, когато се вземат решение въпроси ", добави още земеделският министър.

" Тази колаборация стана доста по-тясна, когато се приготвя новата стратегия, когато би трябвало да се извърши задачите на зелената договорка, когато има доста по-амбициозни екологични упоритости ", разкри Десислава Танева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР